17 Mayıs 2015 Pazar

B1 FUSION TÜKENEMEZ KALEM / KALEM KILIFLARI

B1 FUSION TÜKENEMEZ KALEM / KALEM KILIFLARI




Merhaba, bu yazımda B1 markasının Fusion modeli tükenmez kalemleri ile dolmakalemler içinde çok sık kullandığımız kalem kılıflarını tanıtacağım. Kılıflar lecce pen tarafından gönderilmişti. Gönderilen kalemlerin dış yüzeyleri metal ve dayanıklı oldukları için kılıfları bu kalemlerde kullanmıyorum. Daha çok çizilmeye elverişli olan Lamy marka dolmakalemlerimde ve Twisbi dolmakalemimde kullanmayı tercih ettim.



B1 Fusion kalemleri diğer tükenmez kalemlere göre daha koyu yazmasına rağmen başlangıçta yazarken mürekkep akmasında problem oldu. Daha sonrasında yazıda atlama yapma gibi bir sorunla karşılaşmadım. Kalemler metal olmasıyla beraber çok ağır değiller, daha doğrusu eli yoran bir ağırlıkları yok. Refill (tükenmez kalem kartuşu) rengi tek seçenek olarak mavi temin edilebiliyor. Kalem çevirmeli mekanizmaya sahip olup refill olarak piyasada bulunan en ince kalınlıkta olanı kullanılmış, ilerde biterse piyasada rahatça bulunabiliyor. Kalemin ucu döndürme mekanizması ile ortaya çıkıyor.



Kalem kılıflarına gelecek olursak, kılıflar kadife kumaştan yapılmış. Cepte dolmakalem taşımanıza olanak sağlıyor. Her bir yalnızca tek kalem alabiliyor, slim boyutunda kalem kullanıyorsanız 2 adet sığdırabilirsiniz. Özellikle kılıfları olmak üzere kalemler güzel, tükenmez kalem seviyorsanız iyi bir seçenek olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder