11 Mayıs 2015 Pazartesi

VICTORIA’S JOURNALS CEP DEFTERİ

VICTORIA’S JOURNALS CEP DEFTERİ


Merhaba, bu yazımda size yanınızda taşımanız için uygun bir defter tanıtacağım. Aslında cep defteri olarak satılmıyor bu defter fakat cepte taşınması uygun olduğu için bu adı verdim. Çok gösterişli bir defter değil, sade ve kullanıma uygun bir şekilde tasarlanmış.


Defter 14*9cm. boyutlarında cep de taşımaya uygun fakat kağıt kalitesinin dolmakaleme uygun olduğunu pek söyleyemeyeceğim. Sailor markasının Grenade renkli mürekkebini kullandığımda, mürekkep arka tarafta geçti. Daha çok tükenmez kalem ile yazılmaya elverişli, tükenmez kalem kullandığımda arkada biraz bile gölgelenme olmadı.




80 sayfadan oluşan bu defter, 70g/m^2 kağıttan imal edilmiş. Kağıt, Japon noktalı olarak adlandırılmış. Defter sol taraftan beyaz iplikle dikilmiş. Defter sayfaları tırtıklı yapılmış yani istediğiniz sayfayı rahatlıkla koparabiliyor. Arka kapakta Victoria’s Jounal amblemi bulunmakta. Kağıdın üst kısmı çizgisiz, alt kısmı ise noktalı şekilde kullanılıyor. Günlük notlarınızı almanız için gayet uygun bir defter. Fiyatını tam olarak hatırlamıyorum fakat 3 tl civarındaydı. Kullanılacaksa tükenmez kalem ile kullanılmasını tavsiye ederim.


Değerlendirme :

Kağıt kalitesi: 3/5
Kapak : 3/5
Yazılma : 3/5
Dizayn : 3/5
Arka sayfa yazılma: 2/5
Fiyat Performans: 3.5/5

2 yorum:

  1. Her ne kadar dolma kalem için uygun olmasa da günlük kullanım için hoş bir defrer.. Nereden aldığınızı sorabilir miyim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Office1 Superstore'dan almıştım fakat bir kaç kırtasiyeci daha görmüştüm.

      Sil