9 Temmuz 2016 Cumartesi

YAZMAK İÇİN BİR MİLYON NEDEN / ONE MILLION REASON FOR WRITING

YAZMAK İÇİN BİR MİLYON NEDEN / ONE MILLION REASON FOR WRITING


Yazmak için Bir Milyon Neden

Merhaba küçük bir cep defteri ile karşınızdayım, Defterr markasının not defteri günlük not almanız için çok uygun bir defter ve dolma kalem içinde aynı şekilde uygun bir defter. Satış fiyatı 1.95 tl ve arka kapakta mevcut, bazı uyanık kırtasiyelerde üzerine etiket yapıştırabilir.


Sayfaya Diamine magical forest, J.Herbin anniversary ink rouge hematite, Pelikan 4001 karışımım ve Lantu kullan at dolma kalem mürekkebi ile yazılar yazdım. Sadece diamine magical forest mürekkebinde arkaya geçme yaşadım, o da normal çünkü 2.3 Scrikss kaligrafi kalemiyle yazmıştım. Genel olarak dolma kalem için iyi denilebilir.



Değişik kapak tasarımlarına sahip defterde kedi çizimi olanı tercih ettim. Krem rengi çizgili sayfalara sahip. Krem rengi sayfaları gözünüzü yormuyor. Yazmak için daha ne bekliyorsunuz?
Yazı Arkası Görünüm

Değerlendirme:                                                                 
Kağıt kalitesi:4/5
Kapak :3/5
Yazılma :4/5
Dizayn : 3/5
Arka sayfa yazılma: 4/5
Fiyat Performans: 4/5

Hello, I am here with a small pocket notebook. Defterr brand of  notebook for taking notes at a very affordable daily notebook and pen in the same way a proper notebook.
Firstly i wrote with Diamine’s magical forest ink on the paper. The ink went to back of the paper because of this ink very fluence and i wrote with 2.3 broad of calligraphy pen. The other inks are suitable for this notebook.
I preferred the book drawing cats with different cover design. The cream-colored with stripes page. The cream-colored pages does not tire your eyes. what are you waiting for letter?

Rating:
Paper quality: 4/5
Cover: 3/5
Writing: 4/5
Design: 3/5
Writing back page: 4/5
Price Performance: 4/5

3 yorum: