9 Ağustos 2016 Salı

CONTAINER KREM RENKLİ SPİRALLİ KRAFT ESKİZ DEFTERİ

CONTEINER KREM RENKLİ SPİRALLİ KRAFT ESKİZ DEFTERİ


Container Krem Renkli Defter

Merhaba bu yazımda size sıkça kullandığım Container markasının krem renkli eskiz defterini tanıtmaya çalışacağım. Container markasını, diğer yazılarımdan hatırlayacağınız Defterr markası getirmiş ve fiyatları çok uygun. İlerde bu defterlerin fiyatının artacağını düşünüyorum çünkü aynı taktiği daha önce Keskin color markası yaptı. Victorial’s Journals markasını çok uygun fiyata sattı. Victorial’s Journals yazısı için tıklayınız. Venzi koleksiyonu 4-5 TL arasında değişiyordu, şu an gördüğüm aynı boyuttaki defterleri 20-25 TL gibi uçuk fiyatlardan satmaya başladı. Şu an Container Kraft defterinin fiyatı 7.5 TL fakat dediğim gibi 6 ay sonra 20 TL ve üzerine çıkabilir.


Krem Renkli Sayfaya Yazım



Container Kraft defterin dolma kalemle ilişkisine gelirsek genel olarak iyi performans gösterdiğini söyleyebiliriz. Aslında kalem değil daha çok mürekkep bazında ele almak lazım. Krem renkli sayfalarda özellikle simli mürekkepler kendini çok güzel belli ediyor. Simli mürekkep kullanıyorsanız bu defterle denemenizi tavsiye ederim.

Krem Renkli Sayfada Diamine Shimmering Seas Mürekkep

Kraft defterlerin genel özelliği olarak söyleyebileceğimiz arka sayfaya mürekkep geçirmemesi dolma kalemle kullanımı kullanışlı kılıyor. Yalnız bazı mürekkeplerde çok fazla dalgalanma yapıyor, tam içine çekmiyor mürekkebi bu durumda yazının bir kısmının koyu bir kısmının açık renkli olmasına sebep oluyor. Akkerman markasının yeşil mürekkebinde böyle bir sorun yaşamamışken aynı markanın mavi renginde sorun yaşadım.

Değerlendirme
Kağıt kalitesi: 5/5
Kapak : 4/5
Yazılma :  4/5
Dizayn : 5/5
Arka sayfa yazılma: 5/5
Fiyat Performans: 5/5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder