27 Şubat 2018 Salı

MİNİSO PEMBE PANTER ROLLER (AKICI) KALEM

MİNİSO PEMBE PANTER ROLLER (AKICI) KALEM

Miniso Pink Panther Roller Kalem

Merhaba bu hafta size günlük olarak çok rahat bir kalemden Miniso markasının Pembe Panter roller (akıcı) kalemini tanıtacağım. Miniso markası Japon menşeli bir marka ve ülkemize yeni girdi Ankara’da Kentpark içerisinde var burada uygun fiyatlı defter ve kalemler bulunabilmekte.


Miniso Kalem


Açıkçası çok iyi performans beklemediğim Miniso Roller (akıcı) kalem beni tam anlamıyla şaşırttı hatta dolma kalemlerimden daha çok kullanır oldum. Plastik kalitesi oldukça iyi ve mürekkebi son derecede akıcı ve rahat kullanılabilen bir kalem. Fiyatıyla da diğer Roller (akıcı) kalemlere göre çok iyi. Denediğinizde pişman kalmayacağınızı söyleyebilirim. Miniso defterlerini daha denemedim fakat yorumların genelde iyi olduğunu söyleyebilirim. Yalnız defter kağıtları çok pürüzsüz değilmiş bu da ıslak yazan dolma kalemlerle kullanılmasının önüne geçebilir. Sizde Miniso marka kalem ve mürekkepleri denediyseniz iyi, kötü deneyimlerinizi duymak isterim. Diğer yazılarda görüşmek dileğiyle hoşça kalın.

1 yorum:

  1. Kalemlerin gözümüzdeki ederi her zaman fiyatıyla doğru orantıda olmuyor gerçekten. Bazen kutusunda yatan yüzlerce liralık olanları varken çok ucuz bir kalem günlük kalemimiz oluveriyor :)

    YanıtlaSil